cítim sa unavený.
nie zo života (výnimočne) ale len tak...teda, asi nie len tak, ale zo školy, počasia (až na posledné dva dni) a z toho že som stále plne nenavykol na ten nový(starý) školský režim

naviac sa mi stále pripomínajú nesplnené sľuby (Max a iné), nestíham veľmi chodiť domov, sestra chytá blavácky prízvuk a zabúda telefóny čo samozrejme znova odnášam ja.

moja lenivosť prekonáva hranice o ktorých som ani netušil ako vysoko (ďaleko, hlboko? aký pojdem označuje rozsah lenivosti najlepšie?) sú, takže už aj jednoduché prepísanie textu z podoby ručne zaznamenanej do digitálnej formy čitateľnej verejne na internete mi robí neskutočné problémy(tiež ťažkosti, inak povedané: trhá mi to žily )

nesťažujem sa. síce sa tomu viacmenej sám čudujem ale mám viacmenej stále náladu aspoň na 10-15°, čo u mňa nie je (zvlášť v jesenných mesiacoch) najbežnejšie.

knihy nečítam, momentálne je jediná činnosť na ktorú sa zmôžem jeden a pol litra čierneho čaju. bez citrónu, lebo ten nemám a do obchodu sa mi nechce - načo aj, bol som doobeda (počas prednášky na ktorú naozaj, ale NAOZAJ nemá zmysel chodiť) a keďže som naň zabudol, moja hrdosť mi hneď pripomenula že ja som ho vlastne dnes ani kúpiť nechcel. moje ego vie byť veľmi kreatívne. niekedy.

btw...zistil som že pozrieť 130 dielov seriálu, každý trvajúci cca 20-25 min nie je vôbec taká rýchla záležitosť ako by sa mohlo zdať...najmä keď sa človek musí starať o také zbytočnosti ako je spánok, škola, komunikácia na icq, či nedajbože jedenie a pitie.

vôbec, pri počítači by sa teoreticky dalo aj chudnúť, takže nie je pravda čo tvrdia odporcovia technológii že zo sedenia za pc človek priberie.
to platí len ak pri ňom má niečo položené. a to má pravý maniak len vtedy ak ho niekto obslúži, pretože sám na to nemá čas. takže ak sedíte 8h pri počítači, síce spálite rádovo niekoľkokrát menej kalórii ako keby ste šli, povedzme na prechádzku, ale na druhej strane, bez cudzej asistencie neprímete viac energie v strave ako tomu zodpovedá.

nehľadiac na túto premyslenú teóriu musím povedať, že som pribral.
moja hmotnosť týmto tempom čoskoro presiahne 95kg, čo síce pri mojej výške nie je nijak veľa...problém je, že sa to neukladá práve vo forme svalov na bicepsoch či kociek na bruchu...keby áno, kľudne priberiem ďaľších 10kg.

ale tak čo už.bruško utešene rastie...vidím to tak na druhý mesiac..zatiaľ...uvidím ako pôjde ďaľší trimester...

Rating